Waarom SEO-teksten?

Elke website seo-teksten voor google schrijvenheeft content nodig. Wanneer uw website geen of te weinig content bevat, dan wordt uw website doorgaans niet getoond op de eerste pagina in de zoekresultaten van Google. Dat is een kritieke situatie: de meeste mensen kijken niet verder dan de eerste pagina op Google. Waar de nadruk ontzettend lang gelegen heeft bij de SEO om dit op te lossen, is het tijd voor een nieuwe benadering. Spammen met keywords werkt namelijk averechts. Hoe gebruikt u SEO-teksten voor uw website?

De ranking is niet heilig bij SEO-teksten

Wanneer het gaat om SEO-teksten, denken de meeste schrijvers direct aan keyword density en de positie in de zoekmachines bij het invoeren van bepaalde termen. Maar zo werkt het tegenwoordig niet meer. Uiteraard is het schrijven van de juiste content mét de juiste trefwoorden een doeltreffende strategie. Maar de ranking is niet heilig. U wilt geen teksten die onleesbaar geworden zijn door foutief gebruik van trefwoorden. U wilt dat de bezoeker een klant wordt.

Daarom is het goed om verder te kijken. SEO heeft niet alleen te maken met trefwoorden gebruiken. Het heeft te maken met het gebruiksgemak voor de bezoeker. Het heeft te maken met de relevantie van de content op uw website en heeft te maken met het geschikt maken van de website voor mobiele apparaten. SEO-teksten zijn een klein onderdeel van een compleet pakket aan strategieën. Zij moeten op de juiste manier gebruikt worden om een positief resultaat neer te zetten voor uw marketing.

Het gebruik van SEO-teksten: het is de kwaliteit die telt

U kunt duizend teksten bestellen bij een random schrijver en geen enkel resultaat boeken. U kunt zelf tientallen teksten schrijven met SEO in uw achterhoofd en deze wekelijks bijwerken: ook zonder resultaat. Het belangrijkste punt bij SEO-teksten is de kwaliteit van de teksten, niet de kwantiteit. Dát is de reden waarom sommige websites met een paar teksten beter scoren dan een website met tienduizenden of honderdduizenden woorden. Google heeft dan bepaald dat de kwaliteit beter is. En dat is handiger voor de bezoekers dan alleen veel woorden.

Dat zorgt direct voor een probleem. U hebt zelf niet de tijd om kwalitatieve teksten neer te zetten. En we begrijpen helemaal dat u geen tijd hebt om verder te kijken naar de mogelijkheden die SEO biedt voor uw website, marketing of bedrijf. Dat is de reden waarom we graag met u aan tafel gaan zitten om eens te praten over de opties die er zijn.

Correct met Taal levert hoogwaardige SEO-teksten waarbij de nadruk ligt op het gebruiksgemak, terwijl we tegelijkertijd trefwoorden op de juiste posities gebruiken én interne links aanleggen om de vindbaarheid van uw website te verbeteren. Zo kunnen we de bezoekers ook naar de juiste pagina’s krijgen om bezoekers te veranderen in klanten.

Binnen 48 uur een offerte in uw mail

Wij begrijpen dat u meer te doen hebt. Daarom streven we ernaar om binnen 48 uur een offerte op te sturen zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken. Of om de vragen te stellen waar u écht antwoord op wilt.